PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

MoraBanc acull una Master Class sobre disrupció digital

Javier Zamora fa una anàlisi de l’evolució del món digital a la societat

Per El Periòdic

La seu de MoraBanc.
La seu de MoraBanc. | EL PERIÒDIC

El professor Javier Zamora va ser el ponent de la primera MoraBanc Master Class IESE, una proposta de divulgació del banc i la prestigiosa escola de negocis. El professor va analitzar l’evolució del món digital a la societat i als negocis, centrant-se en els elements clau (el núvol, social, mobile i big data) que estan canviant les regles de joc a tots els sectors i entorns. La sala d’actes de MoraBanc va acollir una cinquantena de persones de perfil directiu, emprenedor i financer.

Aquesta sessió és la primera acció conjunta de MoraBanc i IESE, que han iniciat una col·laboració per aportar valor a les empreses i els seus professionals, en un moment en què l’entorn empresarial afronta desafiaments i reptes de transformació i competitivitat a molts nivells.

Javier Zamora és professor de la Pràctica de la Direcció i director del Departament de Sistemes d’Informació d’IESE Business School. Compta amb un doctorat en Enginyeria Elèctrica per la Columbia University i és enginyer superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya, a més de tenir un títol per l’IESE. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT