PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crèdit Andorrà reconegut com a millor banc digital

Aquests premis distingeixen la innovació, l’estratègia i els canvis

Per El Periòdic

La seu social de Crèdit Andorrà.
La seu social de Crèdit Andorrà. | ANA / E.C.

Crèdit Andorrà ha estat guardonat per tercer any consecutiu com a millor banc digital d’Andorra i per vuitè any com a millor banc en RSC del Principat per la publicació financera internacional Global Banking & Finance Review. Els premis són un reconeixement a la trajectòria i a les accions dutes a terme per donar resposta a la manera que té l’entitat d’entendre la banca del futur, basada en la digitalització i el compromís amb la sostenibilitat.

Aquests premis, reconeguts entre la comunitat bancària a escala global, distingeixen la innovació, l’estratègia i els canvis progressius i inspiradors duts a terme per aquelles entitats financeres que destaquen per la seva tasca i experiència en determinats àmbits de negoci.
L’entitat és pionera en el desenvolupament continu d’iniciatives centrades a millorar el servei, l’experiència del client i l’eficiència amb l’aplicació de noves tecnologies i solucions innovadores en l’àmbit de la digitalització. El guardó posa en relleu la implementació de nous serveis digitals per facilitar la contractació a distància, simplificar l’operativa bancària dels clients i donar resposta a les noves necessitats en l’escenari actual. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT