PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Women Trial Team es marca com a objectiu assaltar les places del podi

Alèxia Lladó, Maria Font, Aitana Núñez, Laia Pi i Lola Gabriel es mostren «motivades»

Per El Periòdic

L’Andorra Women Trial Team, ahir durant l’acte.
L’Andorra Women Trial Team, ahir durant l’acte. | ANA/M.P.

Després de posar-se en marxa el 2020 i començar a obtenir resultats, les cinc integrants de l’Andorra Women Trial Team s’han fixat com a objectiu pujar al podi de les diverses competicions en les quals formaran part durant el 2022. Així ho va explicar ahir l’entrenador de l’equip, Oriol Pi, qui va destacar les qualitats de les cinc esportistes i l’estat de motivació amb el qual afrontaran les pròximes cites.


La temporada passada, Alèxia Lladó va aconseguir una 3a posició en el Campionat d’Espanya femení C, i també va proclamar-se campiona de Catalunya. Per la seva banda, Maria Font va assolir la 4a posició en la mateixa categoria, i els objectius de totes dues passen per pujar al podi i, fins i tot, guanyar curses.


Pel que fa a Aitana Núñez, aquest any intentarà fer el pas al Campionat d’Espanya, un certamen en el qual ja va debutar l’any 2020, però de manera parcial, mentre que la passada temporada va obtenir la 7a posició en el Campionat d’Andorra. D’altra banda, després de quedar 5a al Campionat del Món i repetir victòria al d’Espanya, el propòsit d’aquest any per a Laia Pi és debutar en la categoria absoluta femenina del Campionat d’Espanya per intentar estar entre les millors. Tanmateix, també participarà en el Campionat del Món. 


Finalment, Lola Gabriel continuarà progressant després de participar en alguna cursa del Campionat d’Andorra i quedar 3a al trial d’Eivissa la passada temporada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT