PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra afronta endollat la primera de les nou finals restants

Sarabia veu el seu equip preparat per lluitar per les opcions d’assolir l’ascens directe a la Segona Divisió

Per David Sansaloni

Els jugadors de l’FC Andorra lluiten una pilota durant l’entrenament d’ahir.
Els jugadors de l’FC Andorra lluiten una pilota durant l’entrenament d’ahir. | @FCANDORRA

L’FC Andorra ha recuperat al 100% l’energia després d’aconseguir la victòria en el darrer partit contra el CE Castelló a l’Estadi Nacional (1-0). Els tricolor arrossegaven una derrota i un empat en les dues jornades prèvies a l’enfrontament davant els blanc-i-negres (ambdós resultats fora de casa) i semblava que s’havia perdut una mica la dinàmica positiva que els portava acompanyant tota la temporada.


Amb les forces renovades, els andorrans surten avui, a les 14.00 hores, cap a Peralada per entrenar a la tarda a la ciutat esportiva, i ja descansar fins a enfrontar la UE Costa Brava demà a Palamós, a l’estadi Municipal de Palamós-Costa Brava.


Tan sols nou jornades (tenint en compte aquesta) resten de campionat, i l’FC Andorra segueix ocupant posicions capdavanteres, concretament la segona a la classificació, únicament per sota de l’Albacete, que se situa primer amb dos punts de diferència. Just per sota, el Vila-real B segueix l’estel d’ambdós conjunts, amb 52 punts i a només dos dels tricolor, i a quatre dels manxecs.


Sobre aquesta mateixa situació va parlar l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, que va explicar que més que una pressió suposa una «benedicció el fet d’estar lluitant per aquestes coses». El tècnic basc també va declarar que «es vulgui o no el nostre nom ha sonat des del començament per estar a dalt. Seguim aprenent i hem d’estar preparats per afrontar de la millor manera possible els nou partits que queden». El vestidor està tranquil, va assegurar Sarabia, que veu «l’equip fresc mentalment, molt enfocat, bé físicament, que aprèn i demostra una gran maduresa».


La clau per tenir opcions d’aspirar al primer lloc de la taula, així com a l’ascens directe, continua sent la mateixa que al començament de la temporada: mantenir tots els jugadors preparats per quan toqui sortir a ajudar. «Integrants com Zourdine o David Martín, que tal vegada no han gaudit de tants minuts com altres, han demostrat ser perfectament capaços de rendir a un grandíssim nivell, i això és un factor diferencial que tenim», va explicar l’entrenador.


Els darrers resultats lluny del Principat «ens han servit per a aprendre, i ara ens toca visitar un estadi molt complicat, on fins i tot els equips que estan a dalt han tingut moltíssimes dificultats per treure punts», va acabar dient Sarabia. 

 

Les decles

 

Eder Sarabia - Entrenador de l'FC Andorra

 

«Es vulgui o no el nostre nom ha sonat des del començament per estar a dalt. Seguim aprenent i hem d’estar preparats»

 

«Veig l’equip fresc mentalment, molt enfocat, bé físicament, que aprèn i demostra una gran maduresa»

PUBLICITAT
PUBLICITAT