PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els Isards es preparen per rebre Bulgària amb tres cares noves

Al voltant de 30 joves jugadors han debutat amb la selecció absoluta en els darrers cinc anys

Per David Sansaloni

Thierry Barbiere, Paul Alieu i Jean Marc-Flaux, ahir durant la presentació de la llista de convocats.
Thierry Barbiere, Paul Alieu i Jean Marc-Flaux, ahir durant la presentació de la llista de convocats. | EL PERIÒDIC

La selecció absoluta de rugbi ja es prepara per rebre el combinat de Bulgària aquest dissabte, a partir de les 17.00 hores, a l’Estadi Nacional. Els seleccionadors nacionals, Paul Alieu i Thierry Barbiere, acompanyats pel president de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), Jean Marc-Flaux, va donar a conèixer ahir la prellista de convocats per a la trobada, amb la sorpresa de tres nous debutants entre els 26 jugadors escollits. 


Adrià Bonell i Storm Fachaux, del VPC, i Víctor Casajuana, del Cocodrils català, tindran la seva oportunitat per fer-se un lloc entre els més veterans i lluir la samarreta dels isards en més d’una ocasió. Bonell ja va debutar amb el combinat de l’Ariege, mentre que Fachaux està sent titular al VPC, va explicar Alieu, i per aquestes raons «s’ha cregut oportú confiar amb ells per a aquest partit». D’altra banda, la FAR fa dos anys que ve seguint de prop l’evolució de Casajuana, fins que s’ha decidit que finalment formés part dels 26.


Pel que fa al rival, Barbiere va advertir que «Bulgària és un equip molt atlètic, molt físic, i haurem de preparar la trobada de manera estratègica per tenir opcions de guanyar», mentre que Alieu va explicar que «és clar que són favorits, ja que van primers al grup amb dues victòries, però en el rugbi pot passar qualsevol cosa».
El partit del dissabte serà l’últim a casa per a Peter Ambor, després de 15 vestint la tricolor. El jugador va comunicar que deixarà la selecció, registrant un total d’un 70 partits amb el combinat andorrà. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT