PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jordina Caminal guanya els Nacionals britànics júniors

L’andorrana assoleix la tercera posició absoluta i millora els seus punts

Per El Periòdic

Caminal, al més alt del podi.
Caminal, al més alt del podi. | FAE

L’estació de Tignes va collir ahir dos descensos corresponents als Campionats Nacionals de Gran Bretanya, i on Jordina Caminal va sortir com a guanyadora en la cursa júnior, i tercera a la classificació absoluta. A més, l’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va aconseguir millorar punts FIS. Caminal va pujar a l’esglaó més alt del podi al descens dels Campionats britànics júniors gràcies a un crono d’1.16.41, amb un avantatge de 0.05 respecte a la segona, la italiana Martine Brumin, i  de 0.35 respecte a la tercera, la britànica Jessica Anderson.


A la cursa absoluta, Caminal va ser tercera amb 1.16.02, a 0.44 de la guanyadora, la britànica Jessica Anderson (1.15.58), i a només 0.01 de la segona posició de la també britànica Charlotte Holmes.


Cornella, tercer

 

Sierra Nevada va acollir ahir una nova cursa, en aquest cas un eslàlom FIS, en el qual Xavier Cornella va acabar tercer. Cornella, que era quart després de la primera mànega, va aconseguir remuntar una posició fins quedar-se a 1.12 del guanyador, que va ser l’espanyol Aingeru Garay, en registrar un temps d’1.28.68. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT