PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra la Vella ofereix 23 activitats per a infants i joves per Setmana Santa

Les propostes estan organitzades pels departaments d’Esports, Social i Joventut

Per El Periòdic

Un equip infantil juguen a hoquei.
Un equip infantil juguen a hoquei. | Arxiu ANA

El Comú d’Andorra la Vella ofereix durant les dues setmanes de vacances escolars de Setmana Santa (del dissabte 9 al dissabte 23 d’abril) un total de 23 activitats per a infants i joves organitzades pels departaments d’Esports conjuntament amb entitats esportives de la parròquia, Social i Joventut.

Des del Departament d’Esports s’ofereixen vuit propostes, amb un total de 323 places distribuïdes en dos torns (el primer, del dilluns 11 al dijous 14 d’abril; i el segon, del dimarts 19 al divendres 22 d’abril). Les inscripcions es van obrir ahir.
Hi haurà campus de bàsquet, futbol, kungfu, rítmica, natació/atletisme, patinatge artístic, natació/taekwondo i hoquei.

Des del Departament de Social es posen a disposició dues propostes per a infants de 3 a 7 anys (nascuts entre el 2015 i el 2019) distribuïdes el primer torn, del dilluns 11 al dijous 14 d’abril i el segon, del dimarts 19 al divendres 22 d’abril. Les inscripcions estan disponibles també des d’ahir. El casal d’infants El Llamp ofereix 66 places cada setmana i la Ludoteca de Santa Coloma, 40 cada setmana. 

D’altra banda, l’oferta de Joventut preveu entre el 9 i el 23 d’abril una sessió de jocs de rol, activitats de cuina, sessions de cant i ball, jornada de jocs de taula, un taller de cura de la pell, una Jam session, una sortida a Barcelona per visitar la Casa Batlló, el CosmoCaixa i el parc d’atraccions del Tibidabo i un taller de personalització d’accessoris. Les places per a cadascuna de les activitats són limitades i les inscripcions es poden formalitzar al Rusc.

Les famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web del comú (www.andorralavella.ad/inscripcions) i als departaments d’Esports i de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch, 59. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT