PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC no aconsegueix imposar-se a l’US Verfeil i cau derrotat 15-13

Els andorrans cedeixen una posició a la taula classificatòria i ja pensen en la fase d’ascens

Per David Sansaloni

Un instant del darrer partit del VPC a l’Estadi Nacional, contra el St. Juery.
Un instant del darrer partit del VPC a l’Estadi Nacional, contra el St. Juery. | VPC Andorra Rugby XV

El sènior masculí del VPC va disputar un dels partits més lluitats d’aquesta temporada. Els andorrans van viatjar cap a la localitat francesa de Verfeil per enfrontar l’US Verfeil, però no van poder portar-se la victòria cap al Principat en acabar cedint per 15-13.


Des de l’arribada de Xepi Garcia els tricolor havien interioritzat, més enllà dels resultats, un estil propi, fet que ha sigut clau per remuntar posicions a la taula classificatòria. En aquesta nova jornada, la 18a, de la Lliga d’Honor d’Occitània, el VPC es va veure les cares amb el segon classificat de la competició, sent el Racing Club Salvetat Plaisance l’equip que encapçala la lliga amb molta diferència. D’aquesta manera, una victòria hauria sigut un cop sobre la taula, però amb el resultat negatiu, sumat a la victòria del Rodez Rugby davant l’Etoile Esportive Laroque Belesta, ha fet que els tricolor cedeixin una posició a la taula, passant de la tercera a la quarta plaça.


No obstant això, la imatge que van deixar sobre la gespa els andorrans segueix donant esperances de cara a la següent fase, ja que els de Xepi Garcia es van garantir la fase d’ascens la setmana passada, en vèncer el Saint Juery per 50-22. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT