PUBLICITAT

Andorra la Vella

Canvis al segon ‘round’

El combinat nacional busca davant Grenada polir les imperfeccions que es van veure contra Sant Cristòfol i Neus

Per David Sansaloni

Els jugadors de la selecció absoluta en un moment de l’entrenament d’ahir a l’Estadi Nacional.
Els jugadors de la selecció absoluta en un moment de l’entrenament d’ahir a l’Estadi Nacional. | Xavi Miró / FAF

La selecció absoluta disputa avui, a partir de les 20.00 hores a l’Estadi Nacional, el segon dels amistosos que hi havia programats en el calendari. En aquesta ocasió, la tricolor es veurà les cares amb el combinat de Grenada, a la qual no s’han enfrontat mai i que serà tot una incògnita saber com sortiran els visitants al terreny de joc.


No obstant la falta d’experiència pel que fa a aquest enfrontament, el seleccionador nacional, Koldo Álvarez de Eulate, té clar que s’han de millorar petits aspectes. «Que el rival [Sant Cristòfol i Neus] tingués les opcions que va tenir en l’últim partit no ens va agradar, ja que va deixar patent que va haver-hi alguns moments on no vam tenir el control», va explicar el tècnic, mentre afegia que «hi haurà variacions per a aquest contra Grenada».


La part positiva, que també va voler remarcar Álvarez de Eulate, va ser «la gran quantitat d’ocasions que vam tenir», tot i que la finalització «continua sent un aspecte a millorar». D’igual manera, un dels punts que va posar en pràctica el seleccionador en el darrer duel va ser la variació a l’hora d’atacar depenent del que proposés el rival. «Vam entendre que si no ens sortia la jugada per banda, podria sortir per l’interior, i és aquesta capacitat de variar les nostres idees i d’adaptar-nos al context del partit el que ens permetrà competir d’una millor manera contra rivals més forts», va afirmar el seleccionador.


Un dels altres detalls, lluny de l’àmbit purament futbolístic, que va deixar el partit contra Sant Cristòfol i Neus va ser la primera capitania de Jordi Rubio amb el combinat nacional. Per al jugador «va ser tot un orgull portar per primera vegada el braçalet de capità, però és un afegit perquè el més important és ser aquí». Pel que fa a la trobada contra Grenada, Rubio va assegurar que serà un partit «complicat, difícil, on tindrem un rival molt físic al davant», fent incís en què «el ritme de pilota, la circulació, serà molt més ràpida que en l’últim duel, i ens costarà competir com ho fem de costum». Així doncs, la tricolor espera poder finalitzar amb ple de victòries aquesta finestra d’amistosos. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT