PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc recalca la falsedat en les acusacions de Moneke

El jugador del BAXI Manresa va titllar de «racista» Nacho Llovet mitjançant un missatge a Twitter just en acabar el partit del dissabte al Nou Congost

Per David Sansaloni

Llovet i Moneke, cara a cara en el partit entre ambdós conjunts.
Llovet i Moneke, cara a cara en el partit entre ambdós conjunts. | acb Photo / J. Alberch

La derrota del MoraBanc aquest cap de setmana a la Lliga Endesa davant el BAXI Manresa va quedar entelada per les contundents acusacions de racisme que va proferir el jugador del club català Chima Moneke al pivot tricolor Nacho Llovet. 


«Dir paraulotes durant un partit és acceptable, però fer comentaris racistes no ho deixaré passar. [Nacho Llovet] tens companys negres,  és trist que pensis així», va publicar Moneke a la xarxa social Twitter, i a partir d’aquí es va produir tot un allau de comentaris de tota mena.


La resposta per part del MoraBanc no es va fer esperar, però abans va ser el tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, qui va defensar el seu jugador, explicant que «hi ha hagut una provocació per part de Llovet, que li ha dit alguna cosa, no sé el què, però és evident que al nostre jugador no li ha agradat, però tots coneixem com és Llovet, i porta molt temps a la lliga i ha tingut moltes problemàtiques d’aquest estil amb diferents jugadors».


Per la banda tricolor, l’entrenador del MoraBanc, David Eudal, va assenyalar que Moneke «ja es va riure de nosaltres al partit d’anada, i ara ho ha tornat a fer. Estaria bé que fos més respectuós i que se li donés un toc d’atenció. No som un club racista, no tenim entrenadors racistes, i no tenim jugadors racistes». Finalment, el mateix Llovet va sortir en la seva defensa, explicant que «no li he dit res racista a Moneke, i lamento que hagi triat aquest camí. No és agradable haver de respondre a una cosa així». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT