PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS, contra la proposta de la CASS del sistema de jubilació

El partit dona 1.000 euros a la Creu Roja per als refugiats ucraïnesos al país

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de l'edifici de la CASS.
Imatge d'arxiu de l'edifici de la CASS. | ARXIU ANA

El Comitè Directiu del Partit Socialdemòcrata (PS) es va reunir la setmana passada per posar en comú diversos temes d’interès entre els quals va destacar el sistema per a la sostenibilitat de les pensions de jubilació. En aquest sentit, es va exposar als membres del comitè que la proposta feta pública en les darreres setmanes ha estat la presentada per la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) i que en cap cas és la definitiva, ja que està molt allunyada dels plantejaments del PS perquè són mesures pensades per a les persones amb més capacitat d’estalvi i no suposa una solució al problema de les pensions baixes. Per aquest motiu, des del PS es va refermar la voluntat de «treballar en propostes de cara a la feina en comissió que estiguin alineades amb les fetes pels assessors presentats anteriorment pels socialdemòcrates, així com dels sindicats i, fins i tot, de Demòcrates», segons van expressar ahir en un comunicat de premsa.

La darrera reunió del Comitè Directiu també va servir per aprovar el reglament de primàries i per a crear la comissió de candidatures que treballarà en establir la data oficial de l’esdeveniment, que serà a principis de maig, quan se celebri el proper comitè. Així mateix, el partit va presentar els comptes, amb unes finances sanejades i que, segons van afirmar, en els darrers anys s’han adaptat a les recomanacions del Tribunal de Comptes.

Finalment, cal destacar que el partit ha fet una nova donació a la Creu Roja de 1.000 euros amb l’objectiu d’ajudar els refugiats que provenen d’Ucraïna i que estant arribant a Andorra arran de la invasió de Rússia al seu país. Aquesta és la segona aportació –la primera va ser del mateix import i es va realitzar el 15 de març– que el PS fa a l’entitat en solidaritat amb el poble ucraïnès. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT