PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Liberals vol el multifuncional a la recta de la Margineda

El grup creu que la instal·lació ajudarà a endreçar el creixement de la parròquia

Per El Periòdic

El terreny que Liberals proposa per al multifuncional.
El terreny que Liberals proposa per al multifuncional. | Liberals d\'Andorra

El Comitè Parroquial de Liberals a Andorra la Vella considera imprescindible que el recinte multifuncional es construeixi a la Margineda. Els participants a la darrera reunió van acordar aquest cap de setmana la idoneïtat d’instal·lar aquesta infraestructura a la recta de la Margineda, en el terreny de cessió de què disposa el Comú d’Andorra la Vella, ja que és de titularitat pública al 100% i fa el recinte multifuncional viable jurídicament. 

Des dels Liberals de la capital van subratllar que situar l’edifici a la parròquia complirà amb un dels punts del programa electoral de la candidatura territorial amb el qual es van presentar a les Eleccions Generals del 2019. A més, van remarcar a través d’un comunicat que aquesta és una infraestructura estratègica per impulsar i complementar l’oferta turística de tot el país. 

Però aquest «no és l’únic benefici», ja que situant el multifuncional a la Margineda, al seu parer, es contribuirà a endreçar el creixement urbanístic d’una de les poques zones de la parròquia que queden per desenvolupar i, a més, des del comitè es té el convenciment que «reforçarà la capitalitat d’Andorra la Vella, situant-la com a epicentre dels grans esdeveniments que es celebrin al país», segons el mateix text.

Un altre dels arguments a favor per situar a la Margineda el recinte multifuncional és la facilitat per accedir, de disposar d’aparcament i la connectivitat amb les línies de bus tant nacional com parroquial. Un element que des del comitè liberal es considera «clau, ja que el recinte acollirà esdeveniments multitudinaris». També van remarcar que «ubicar el multifuncional a la Margineda permetrà no saturar el trànsit al centre de la parròquia» quan se celebrin actes amb una gran assistència públic. Precisament, i sobre aquest aspecte, des del comitè de la capital es va incidir en el fet que «la zona estarà coberta pel projecte de transport segregat que recentment ha presentat el Govern». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT