PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Ubach reuneix els representants sindicals per buscar un consens

La reunió cerca una alternativa al nou sistema de jubilació de la CASS

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de l'edifici de la CASS.
Imatge d'arxiu de l'edifici de la CASS. | Sergi Pérez

Aquest dimecres, a petició del president de la Unió Sindical d’Andorra (USdA), Gabriel Ubach, diferents representants sindicals i d’associacions de treballadors es van reunir per consensuar un document que doni resposta alternativa al nou sistema de pensions suggerit pel Comitè Executiu de la CASS.

Un cop revisat el document es farà una pròxima reunió amb els mateixos representants sindicals i tots aquells que s’hi vulguin afegir per tal de donar uniformitat a la proposta. S’ha plantejat una propera reunió amb els diferents grups parlamentaris per tal de donar visibilitat a la proposta i amb voluntat de trobar consens i/o entesa en determinats punts del document.

D’altra banda, i una vegada feta la trobada amb els  pertinents grups parlamentaris, el conjunt dels sindicats presents en aquesta darrera reunió donaran veu a totes aquelles formacions i associacions que s’hi vulguin afegir per dur a terme la presentació d’una alternativa viable al Projecte de la reforma de les pensions proposat per la CASS.

«La voluntat d’entesa i unió vers un tema de país que afecta la totalitat de treballadors i afiliats a la Caixa Andorrana de Seguretat Social n’és la prioritat i, alhora, afavorir la viabilitat, la sostenibilitat i  evitar la privatització de les pensions a mitjà i llarg termini», segons un comunicat de l’USdA. I es va afegir: « Buscant el màxim consens i diàleg amb tots els actors socials i per aconseguir aquesta fita, això no pot succeir sense una consulta a tots els cotitzants a la CASS». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT