PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra rep el CE Castelló amb la primera posició com a objectiu

La irregularitat dels blanc-i-negres estableix un context favorable per fer-se amb la victòria

Per David Sansaloni

Els jugadors de l’FC Andorra durant un entrenament aquesta setmana.
Els jugadors de l’FC Andorra durant un entrenament aquesta setmana. | @FCANDORRA

L’FC Andorra vol deixar enrere l’últim empat recollit amb l’Atlètico Baleares, i la derrota d’abans contra el Linares per tornar a la senda de la victòria. Els tricolor reben en una nova jornada de la Primera RFEF Footters al CE Castelló a l’Estadi Nacional, en un duel que tindrà lloc avui, a partir de les 19.00 hores.


Els andorrans ja van aconseguir la victòria en el partit d’anada, a Castalia, per 1-3 en un partit que va estar envoltat de polèmica a causa d’una suposada agressió racista de Dani Morer cap a Koné, que finalment no va tenir més repercussió.


Amb el triple empat de la jornada passada entre els equips punters ara com ara (Albacete, Vila-real B i FC Andorra), els del Principat van perdre una opció d’or per assolir, de nou, la primera posició, però, no obstant això, amb la situació igualada, els d’Eder Sarabia podrien tornar a dormir com a líders si es donessin els resultats adequats.


Pel que fa al Castelló, l’equip arriba a la capital andorrana amb certa irregularitat, perdent el seu últim partit per 0-2 contra l’RB Linense, tot i que abans havia recollit tres victòries consecutives, davant el Reial Betis B, el RM Castilla i el Sabadell.


Un total de set punts separen ambdós equips a la taula classificatòria, sent els blanc-i-negres sisens, per al tercera posició tricolor. La història dels castellonencs, sumada a la seva solidesa característica, no el faran un rival fàcil. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT