PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El BAXI Manresa posa a prova el ‘canvi de xip’ del MoraBanc

Els andorrans visiten el Nou Congost per lluitar de tu a tu amb un dels equips més en forma del campionat

Per David Sansaloni

Moneke realitza un tap a Olumuyiwa en el partit d’anada, al Poliesportiu.
Moneke realitza un tap a Olumuyiwa en el partit d’anada, al Poliesportiu. | acb Photo / Albert Martín

El calendari fa aterrar, de nou, al MoraBanc a la Lliga Endesa. En aquesta ocasió, els tricolor es veuen les cares avui, a partir de les 20.45 al Nou Congost, amb un dels equips més en forma de la lliga aquesta temporada: el BAXI Manresa.


El MoraBanc i el Manresa ja es van enfrontar en el partit d’anada, el passat mes de gener, a la jornada 16, al Poliesportiu, i en aquella ocasió van ser els catalans qui es van endur la victòria per tan sols tres punts (79-82). Moneke va ser el botxí dels del Principat, que, tot i això, van romandre dintre del partit fins al final, i aquest aspecte és en què més van fer incís ahir tant l’entrenador tricolor, David Eudal, com el pivot Moussa Diagne. «Volem estar el millor possible, el màxim de minuts possibles, i intentar no baixar en cap moment la intensitat», va explicar el tècnic, mentre afegia que «tindrem un partit, a priori, molt complicat i del que saps que patiràs. No obstant això, és un duel que tenim moltes ganes de disputar». Per la seva banda, Diagne va recalcar que «hem de saber entendre quin és el pla de l’entrenador, l’estratègia de partit, i tenir una concentració màxima».


Les estadístiques juguen a favor del MoraBanc, i és que de les 20 vegades que s’han enfrontat ambdós equips, els andorrans s’han endut la victòria en 14 d’elles, deixant tan sols sis alegries en el caseller català. Això sí, avui dia el context dels dos conjunts no pot ser més diferent pel que fa a la taula classificatòria. 

 

Les decles

 

David Eudal - Entrenador del MoraBanc

«Volem estar el millor possible, el màxim de minuts possibles, i intentar no baixar en cap moment la intensitat»

 

Moussa Diagne - Jugador del MoraBanc

«Hem de saber entendre quin és el pla de l’entrenador, l’estratègia de partit, i tenir una concentració màxima»

PUBLICITAT
PUBLICITAT