PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Íria Medina signa una nova quarta posició per a la delegació andorrana

Un punt final immillorable per als joves de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE)

Per El Periòdic

Íria Medina durant els entrenaments del paral·lel a Vuokatti.
Íria Medina durant els entrenaments del paral·lel a Vuokatti. | COA

El Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea (FOJE, EYOF en anglès) de Vuokatti va posar ahir el seu punt final per a la delegació andorrana, que va aconseguir un magnífic resultat gràcies a la quarta posició d’Íria Medina a l’eslàlom paral·lel.


L’esquiadora andorrana va fer una cursa molt completa, ja que, quan estava a semifinals, per entrar en la gran final, va acabar a 0.16 del primer lloc, disputant la cursa per la tercera i quarta posició. En la darrera baixada no va poder superar a la seva rival, assolint finalment la quarta posició de la competició.


Amb aquest resultat, la delegació tricolor ha sumat en aquesta edició dels FOJE dues quartes posicions, sent la primera l’aconseguida per la fondista Gina del Rio a la cursa dels 7,5 quilòmetres patinadors, celebrada el passat dilluns i que va iniciar la participació andorrana al campionat.


«Anàvem amb les expectatives que ho podia fer bastant bé. He demostrat un bon esquí i m’he quedat a molt poc del bronze. Estic contenta amb la posició i amb ganes del final de temporada», va dir Medina. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT