PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La dupla Vinyes-Mercader torna per al 56 Açores Rally

El copilot seurà de nou al costat de l’andorrà després de superar la covid-19

Per El Periòdic

Mercader i Vinyes preparen una cursa aquesta temporada.
Mercader i Vinyes preparen una cursa aquesta temporada. | FotoEsport

Una vegada superat la covid-19, Jordi Mercader recuperarà la seva posició al costat de Joan Vinyes en un dels Swift R4lly S de l’equip Suzuki Ibèrica per a disputar el 56 Açores Rally, segona prova del Campionat d’Europa de Ral·lis (ERC) 2022. Com és habitual, els organitzadors de l’esdeveniment, Grup Esportiu Comercial de Lagoa (GDC), han configurat el traçat de la prova en els 759 quilòmetres quadrats de l’illa San Miguel d’Açores, aprofitant la seva orografia, tan variada, per a dissenyar un ral·li de gran dificultat, però alhora molt atractiu per als pilots. La capital de l’illa, Ponta Delgada, serà el nucli central de la competició.


Reconèixer les especials cronometrades i el primer contacte enmig de l’Atlàntic amb la mecànica marcaran l’activitat de Vinyes-Mercader en les primeres jornades. Les dues passades de reconeixement es podran realitzar entre les 08.00 hores i les 18.30 hores d’avui, i entre les 08.30 hores i les 11.30 hores de demà. Tanmateix, el shakedown es disputarà en una especial de 4,37 quilòmetres, de la zona de Remedios-Lagoa, entre les 16.45 hores i les 18.15 hores del mateix divendres.
Les cronometrades estrella del recorregut continuaran sent Graminhais, en la primera etapa, amb 24,03 quilòmetres, mentre que durant el diumenge es faran les dues passades per l’emblemàtic Sete Cidade (24,01quilòmetres). 


«Fa pocs mesos que vam competir en les cronometrades d’Açores, són exigents, serà difícil, però estic convençut que no arribarem a l’extrema dificultat que vam viure a FAFE», va declarar Vinyes, mentre afegia que, pel que fa a les condicions climatològiques, «encara que aparegui la pluja, les pistes són molt diferents i, a priori, mantenir el cotxe e no serà tan complicat». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT