PUBLICITAT

Una esquiadora és rescatada en helicòpter amb la cama trencada

EL PERIÒDIC
ORDINO

Una esquiadora espanyola de 30 anys va haver de ser rescatada ahir al matí a la zona de la Basera, al sector d'Ordino-Arcalís de Vallnord, després de patir un accident mentre esquiava a la zona de fora de pistes. El més espectacular va ser el trasllat amb helicòpter, ja que l'incident, afortunadament, es va saldar només amb una cama trencada.

Eren les 12 hores del migdia quan els Bombers va ser avisats pel cap de pistes per rescatar la noia ferida, que va haver de ser traslladada en helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. L'esquiadora va ser ingressada immediatament a l'hospital per una fractura de fèmur, on es va programar l'operació per a la mateixa tarda.

Cap de setmana de neu / Les nevades dels últims dies han millorat l'estat de la neu i les condicions de les pistes d'esquí, que acumulen gruixos de 50 a 70 i 80 centímetres a la majoria de sectors tant de Grandvalira com de Vallnord. Justament el sector d'Ordino-Arcalís, on es va produir el lamentable accident, és el que acumula gruixos més importants de neu –en aquest cas, de 80 a 140 centímetres. Els agents turístics esperen que aquesta millora es tradueixin en uns bons resultats pel que fa a volum de negoci.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT