PUBLICITAT

Escaldes destina 150.000 euros a la xarxa de clavegueram

  • L'objectiu dels treballs és separar les aigües pluvials i residuals en diferents carrers
E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Treballs en un col·lector d'aigües. Foto: JORDI FITER

El Comú d'Escaldes-Engordany destinarà aquest any un total de 150.000 euros a la xarxa de clavegueram, per tal de completar la separativa d'aigües pluvials i residuals a la parròquia. Actualment, s'està treballant al carrer de la Constitució, la nova plaça de Fiter i Rossell, al carrer François Mitterrand i, finalment, al carrer Ciutat de Sabadell, en el tram que hi ha entre l'avinguda del Fener i el carrer de les Boïgues.

Escaldes-Engordany farà una inversió important en aquest concepte, ara que la separativa d'aigüest està implementada a bona part del centre de la parròquia. En realitat, a banda de les obres en curs, només quedaran pendents l'avinguda del Fener, el tram de Fiter i Rossell en direcció a Andorra la Vella i l'avinguda Carlemany –concretament, el tram d'aquesta avinguda que va des del futur Centre d'Interpretació de la Vall del Madriu fins a la plaça Santa Anna.

acabar carlemany / El Comú escaldenc va aprovar, a final del mes de novembre, un pressupost de 22 milions d'euros, amb un capítol d'inversions d'1,58 milions. Bona part d'aquesta inversió ha de servir per enllestir la quarta fase de les obres a l'avinguda de Carlemany, així com al projecte museològic i museogràfic del Centre d'Interpretació de la Vall del Madriu–un equipament pensant per contribuir a la dinamització de la part alta de la parròquia, que ha estat el leit motiv del mandat d'Antoni Martí.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT