PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lluís Torres i Íria Medina s’estrenen a la cursa d’eslàlom sent 43è i 17a

Del Río i Grioche també van competir en la modalitat en clàssic de la disciplina de fons

Per El Periòdic

Del Rio durant la prova dels 5k del Festival Olímpic de la Joventut Europea.
Del Rio durant la prova dels 5k del Festival Olímpic de la Joventut Europea. | FAE

El Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea (FOJE) que s’està portant a terme a la localitat finlandesa de Vuokatti va viure ahir una intensa segona jornada per als esportistes andorrans del grup EEBE que estan desplaçats a Finlàndia. Tots quatre esquiadors van prendre part en les diferents proves, sent Lluís Torres i Íria Medina els que es van estrenar a la competició en esquí alpí.


Torres i Medina van disputar la cursa d’eslàlom en la qual, en homes, Torres va finalitzar en la 43a plaça amb el dorsal 61 i amb 1.37.94, a 8.39 del guanyador, que va ser el finlandès Erik Saravuo amb 1.29.55. D’altra banda, en dones, Medina, amb el dorsal 24, va ser 17a amb 1.33.23, a 4.49 de la guanyadora, la finlandesa Rosa Pohjolainen (1.28.74). Ambdós s’enfrontaran avui a les classificatòries d’eslàlom.


En les curses de fons, ahir es va disputar la modalitat en clàssic per a homes i dones. En fèmines, Gina del Rio va finalitzar en la 24a posició amb 15.46,2 en els 5 quilòmetres de cursa, mentre que Quim Grioche, en la cursa d’homes de 7,5 quilòmetres, va ser 45è amb 22.24,1. «Després del d’ahir sap a poc, però estem contents perquè són curses bastant bones. Ara toca descansar fins dijous, on haurem de donar-ho tot», va declarar el tècnic de fons, Xabier del Val. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT