PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Afers Socials convoca dues subvencions per l’any 2022

Són els ajuts per projectes d’igualtat i per entitats sense ànim de lucre

Per El Periòdic

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés.
La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés. | SFGA / CESTEVE

El Govern va informar ahir de l’obertura de dues convocatòries públiques per a la concessió de subvencions en el marc del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat. D’una banda, l’Executiu ha iniciat el procés de recollida de les sol·licituds per a empreses i associacions legalment constituïdes al Principat i sense ànim de lucre que promouen projectes d’igualtat de gènere. Tal com va detallar el Govern, es tracta de la tercera vegada que es convoquen aquests ajuts, que tenen la voluntat d’impulsar programes, projectes o activitats relatives a la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i la prevenció de la violència de gènere dins del territori andorrà.

L’altra convocatòria anunciada ahir està emmarcada en els projectes i activitats de l’àmbit social a entitats sense ànim de lucre. En aquest cas, les subvencions tenen l’objectiu de finançar programes o actuacions socials dins del territori andorrà, especialment, en els àmbits de la infància i l’adolescència, les persones amb diversitat funcional, la gent gran o la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, sempre que tinguin com a finalitat l’interès general i el benefici social.

Les empreses o associacions interessades en qualsevol d’ambdues convocatòries poden aconseguir la documentació reguladora a les pàgines web tramits.ad o e-tramits.ad. I si ho prefereixen, també poden recollir la informació en paper o clau de memòria al Servei de Tràmits del Govern a partir de la publicació de l’edicte de convocatòria al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). En cas de necessitar informació complementària, els interessats poden dirigir-se al Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat. El lliurament de les sol·licituds s’ha de dur a terme al Servei de Tràmits del Govern fins al pròxim 22 d’abril del 2022 en horari d’atenció al públic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT