PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts dos homes no residents per posseir 28 pastilles d’èxtasis

Els agents detecten vuit persones amb droga a la frontera francoandorrana

Per El Periòdic

L’edifici de la Policia.
L’edifici de la Policia. | Sergi Pérez

La Policia va detenir el passat divendres a dos homes no residents de 25 i 27 anys a la frontera del Pas de la Casa per posseir 28 pastilles d’èxtasis, 0,3 grams de metamfetamina i 2,2 grams de cànnabis. Es tracta de dues de les 36 detencions efectuades durant la darrera setmana, i de les quals 10 van ser per delictes contra la salut pública. De fet, en la mateixa frontera francoandorrana, es van detenir un total de vuit persones entre el divendres i el dissabte passat, per la tinença de drogues com marihuana, haixix, cocaïna, metamfetamina, cànnabis o èxtasi.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, d’un total de 18, la taxa d’alcoholèmia més elevada es va registrar aquest dimarts a les 03.10 hores per part d’un home resident de 49 anys. Després del pertinent control realitzat a causa d’un accident amb danys materials, l’interessat va donar una taxa de 2,18 g/l.

D’altra banda, cal destacar la detenció del passat dissabte d’un home resident de 27 anys com a presumpte autor dels delictes contra l’honor, la llibertat i la funció pública, a més de per un delicte contra la salut pública per posseir 1,5 grams de cocaïna. Els agents van ser requerits en un local d’oci nocturn en tenir problemes amb una persona que molestava a la resta de clients. En el moment de ser controlat, l’interessat va tenir una reacció desproporcionada envers els agents. 

Així mateix, es va alertar al cos d’ordre en un local d’oci nocturn de la capital la matinada del passat diumenge, ja que un client havia agredit a un empleat i li havia causat una ferida oberta al front. L’interessat, un home resident de 19 anys, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. En total, es va procedir a la detenció de vuit persones per altres delictes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT