PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Del Rio i Grioche obren el Festival Olímpic de la Joventut Europea

Els de la FAE disputaran els 10km patinadors, amb 10km en homes i 7,5km en dones

Per El Periòdic

Quim Grioche als Mundials juniors de Lygna
Quim Grioche als Mundials juniors de Lygna | FAE

El Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea que acollirà la ciutat finlandesa de Vuokatti fins el pròxim 24 de març dona el tret de sortida. A la cita esportiva, la delegació andorrana compta amb quatre esportistes de la FAE: els fondistes Gina del Rio i Quim Grioche, i els esquiadors d’alpí Lluís Torres i Íria Medina.

L’esquí de fons serà la primera disciplina amb presència andorrana. Gina del Rio i Quim Grioche entraran en competició des del dilluns 21. Aquest dia es disputen el 10km patinadors amb 10km en homes i 7,5km en dones. Continuarà la competició dimarts amb clàssic: 7,5km per als homes i 5km per a les dones. Després d’un dia de descans, el dijous es tancarà la competició amb les curses sprint (1,5km homes, 1,2km dones), primer amb les qualificacions i després amb les finals. En alpí, tant Íria Medina com Lluís Torres competiran a totes les curses, a excepció del Team Paral·lel.

La competició començarà el dimarts dia 22 amb l’eslàlom femení i masculí, mentre que continuarà fins el divendres 25, primer amb les qualificacions del paral·lel individual femení i masculí, i després amb les finals del paral·lel del divendres. L’únic cursa sense participació andorrana serà el Team Paral·lel del dijous 24.

PUBLICITAT
PUBLICITAT