PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Olm firma una tercera posició a la prova esprint de la Copa del Món

L’andorrà destaca a Val Martello i segueix consolidant-se com una de les promeses sub-20

Per El Periòdic

Olm durant la prova esprint.
Olm durant la prova esprint. | FAM

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) es va desplaçar a Val Martello (Itàlia) per a disputar durant el cap de setmana la prova de Copa del Món d’esquí de Muntanya coneguda com a Marmotta Trophy, sent Oriol Olm i Marcel Prat els atletes presents a la competició.


Un cop més, Olm va ser un dels destacats a la prova esprint assolint una excel·lent tercera posició sub-20 en una cursa molt explosiva dins un circuit tancat i curt que va incloure pujada, canvi de pells, baixada i tram a peu. L’andorrà va realitzar unes grans qualificacions, passant als quarts de final, les semifinals, i col·locant-se en una final molt dura amb cinc atletes més. Olm va saber reservar energies per acabar de donar el seu màxim en la quarta mànega, arribant a meta en tercera posició, completant el circuit en un temps de 3.01, a només set segons del primer classificat, el suïs Robin Bussard. Per la seva part, Marcel Prat no va poder passar de les classificacions.


«Estic molt content d’haver assolit aquest lloc, ja que ha sigut una lluita molt dura i estem aconseguint estar a dalt», va declarar Olm després de les jornades competitives. L’atleta de la FAM està realitzant una temporada d’allò més regular, aconseguint en la majoria de proves estar al capdavant de les classificacions sub-20, juntament amb els millors corredors del món. Ara el tricolor descansarà alguns dies i es posarà a preparar la següent cita del circuit de la Copa del Món. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT