PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra vol recuperar el lideratge davant l’Atlético Baleares

Els d’Eder Sarabia estan decidits a trencar les taules que van quedar registrades amb el 2-2 de l’anada

Per David Sansaloni

Bover, Carlos Martínez i Marc Fernández celebren un dels gols anotats en el partit d’anada contra el Baleares.
Bover, Carlos Martínez i Marc Fernández celebren un dels gols anotats en el partit d’anada contra el Baleares. | @FCANDORRA

L’FC Andorra busca revenja després d’haver cedit en l’última jornada davant el Linares per 3-1. Ara, en una nova jornada d’aquesta Primera RFEF Footters, els tricolor volen assaltar de nou el lideratge aconseguint la victòria contra l’Atlético Baleares demà, a partir de les 12.00 hores, a l’Estadi Balear.


Les rotacions van ser l’aspecte més destacat dels andorrans en la darrera cita, i és que Eder Sarabia va decidir guardar les forces d’alguns jugadors per a aquest duel, tot i que el plantejament no va acabar resultant. Els del Principat es troben empatats a punts amb el Vila-real B, i a tan sols dos de l’Albacete, que encapçala la taula classificatòria. Tot i que el lideratge no li ha sentat gaire bé als homes de Sarabia sempre que l’han ostentat, l’equip no vol allunyar-se de les primeres places i la voluntat de romandre a l’expectativa d’un possible ascens directe és ferma.


Pel que fa als seus rivals en aquesta ocasió, l’FC Andorra coneix bé els balears, ja no sols d’haver-se enfrontat en la passada campanya, sinó també d’haver-se vist les cares a l’inici d’aquesta, tot just en la quarta jornada. El duel a l’Estadi Nacional es va saldar amb un empat per 2-2, i des d’aquell 18 de setembre les coses han canviat significativament per als dos equips.


Al començament, l’Atlético Baleares es va alçar com un dels equips a batre, demostrant un estil de joc molt sòlid que li va permetre, inclús, assolir la primera posició de la lliga en més d’una ocasió. No obstant això, algun que altre període d’irregularitat ha fet que l’equip acabi situant-se en la 6a posició, a set punts dels tricolor. De fet, els dos conjunts arriben amb una derrota com a últim resultat, sent l’Albacete el darrer botxí dels de l’illa balear (1-0).


L’FC Andorra va agafar un vol directe des de Granada fins a Palma el dijous, i s’ha estat entrenant aquests dies a la ciutat esportiva del RCD Mallorca per evitar tornat al Principat i desplaçar-se novament. Els homes d’Eder Sarabia realitzaran un últim entrenament durant el matí d’avui abans de la trobada de demà, i s’espera que sobre la gespa tornin els jugadors clau que van tenir descans el dimecres. Amb una victòria, els andorrans podrien tornar a situar-se líders depenent del que resulti de l’Algesires-Albacete i del Vila-real B-Nàstic de Tarragona. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT