PUBLICITAT

Vilana i Albós defensen el segon lloc del podi a l'Altitoy

EL PERIÒDIC
LE MONGIE

Joan Vilana i Joan Albós van finalitzar en la tercera posició en la segona jornada de l'Altitoy que es va disputar ahir, puntuable per a la Copa d'Espanya, i per tant han aconseguit defensar la segona posició en la general, a l'espera dels resultats oficials que encara no s'havien publicat al tancament de l'edició. Un resultat, segons el seleccionador nacional, Eduard Barceló, «fantàstic» per saber aguantar en el segon calaix del podi una de les cites més sacrificades i després de la despesa física que havien tingut dissabte.

Cal destacar també la sisena posició en la general de Manel Pelegrina i Armand Jesús, resultat meritori perquè ahir es va haver de variar el recorregut degut a les condicions meteorològiques. S'havia de donar una volta al pic Ardiden que igualment va mantenir els prop de 1.800 metres de desnivell positiu acumulat. «Tenir dues parelles en el top-10 és un gran resultat per a la Federació Andorrana de Muntanyisme», va assenyalar Barceló.

La resta de les parelles tricolors que s'hi van donar cita a l'Altitoy no saben en quina posició van acabar però van arribar a la meta entre els últims classificats, segons va avançar el seleccionador . Aquests són Iván Vila i David Albós, Ferran Vila i Guilad Dodo, i Ningo Ruíz i Jordi Ferro, aquests dos últims amb molts problemes que fins i tot van provocar la retirada en la jornada de dissabte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT