L'FC Encamp, un campió incontestable

Revalida el títol per 13a vegada consecutiva en superar a l'Extremenya (8-3)

La plantilla de l'Encamp celebra amb l'afició el títol de campió de la Lliga Multisegur 2021-2022, dijous a la nit al pavelló encampadà. | FAF

El bagatge és impecable per a l'FC Encamp: 16 triomfs, 1 empat i 0 derrotes.

L'FC Encamp es va proclamar campió de la Lliga Viatges Pantours la nit de dijous, a la qual es va imposar a la UE Extremenya per 8-3 al pavelló encampadà, en partit corresponent a la jornada 3 del Play-off pel títol. Amb aquest triomf, el campió posava la cirereta del pastís a un campionat gairebé perfecte. El bagatge així ho confirma: 16 victòries, 1 empat (jornada 9, 4-4 davant el Ranger's) i 0 derrotes.

El triomf de dijous davant l'Extremenya va ser la cirereta del pastís a una temporada definitivament exitosa, tot i que encara hi ha un últim títol en joc, com és el Memorial Canut. El mèrit es multiplica si tenim en compte que es tracta d'un projecte que comença de zero, amb un entrenador i una plantilla renovada. Ricardo va intentar retrasar la celebració del títol posant per davant l'Extremenya al minut 7, però la reacció va ser immediata: Edgar Sanchez va empatar al 8 i va fer el 2-1 al 9. Una gran jugada individual de Nabil al minut 13 va servir a André Viana per marcar al rebuig, però abans del descans, Viegas va fer pujar el 3-2 amb què es va arribar al descans i que deixava el mardador més que obert de cara a la segona part.

L'Encamp, però, no volia esperar i va eliminar qualsevol possibilitat de remuntada. Al 23, Barbosa va marcar al segon pal per signar el 4-2. L' Extremenya va reaccionar, però Aitor va seguir, com a la primera part, salvant ocasions manifestes i en un minut elètric, entre el 29 i el 30, Edgar i Allan van segellar el triomf, tot i que encara hi haurien més gols. Viegas va marcar el 6-3 al 33 però l'Encamp tenia el partit controlat i encara va ampliar més les diferències amb els gols d'Allan i Edgar fins el 8-3 definitiu.