PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La primera de les dues finals

Ultimes oportunitats per agafar posicions de cara al tram decisiu de la temporada

Per El Periòdic

Josep Gomes bloca una pilota a la qual arribava tard Guillaume Lopez en l'Inter d'Escaldes-FC Santa Coloma de la jornada 13.
Josep Gomes bloca una pilota a la qual arribava tard Guillaume Lopez en l'Inter d'Escaldes-FC Santa Coloma de la jornada 13. | Xavi Miró / FAF

Només 6 punts en joc abans dels play-offs. Ultimes oportunitat per agafar posicions de cara al tram decisiu de la temporada. Destaca l’empat a 33 punts entre el segon, tercer, quart i fins i tot cinquè, buscant un lloc a la meitat alta de la classificació. Falten 6 punts perquè acabi la fase regular de la Lliga Multisegur i tan sols l'Inter s'ha assegurat jugar el play-off pel títol. Amb 4 equips empatats a punts i lluitant per les altres 3 places, demà es disputa la penúltima jornada. No hi ha cap enfrontament entre cap d'ells.

 

INTER CLUB ESCALDES – FC SANTA COLOMA (11.00h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira 93.3 fm)

 

El líder, i únic equip que ja sap que jugarà el play-off pel títol, i a més hi entrarà coma a líder, tindrà un autèntic os aquest cap de setmana. Es tracta del FC Santa Coloma, l’equip més en forma del campionat i que arriba amb 3 victòries consecutives. Els colomencs encara tenen feina a fer per continuar lluitant per la meitat alta de la classificació, mentre que els escaldencs voldran mantenir el seu avantatge de 8 punts respecte el grup perseguidor.

 

ATLÈTIC CLUB ESCALDES – CE CARROI (13.30h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

Al migdia, torn per dos equips que encara tenen molta feina a fer abans de veure acomplerts els seus objectius. Atlètic Club Escaldes i CE Carroi afronten aquestes dues últimes jornades de fase regular amb molt en joc. Els escaldencs volen continuar en la seva lluita per Europa, mentre que el Carroi té com a objectiu mantenir la categoria. Seran 3 punts vitals per tots dos equips que passi el que passi, encara els quedarà molt en joc en l’última jornada abans dels play-offs.

 

Un instant del darrer partit entre l'Atlètic d'Escaldes i el CE Carroi. / Xavi Miró - FAF

 

UE SANTA COLOMA – UE ENGORDANY (16.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

Partit vital també entre UE Santa Coloma i UE Engordany. Dos equips que mantenen les opcions intactes de veure acomplert el seu objectiu de la temporada. Els groc i negres saben que han de guanyar si o si per poder entrar entre els 4 millors al final de la fase regular, mantenint les opcions de tornar a Europa. Mentrestant, els escaldencs es volen apropar a la zona segura. De fet, si guanyen, i l’Ordino no ho fa, sortiran de la zona de Promoció.

 

FC ORDINO – UE SANT JULIÀ (18.30h – Twitch Fedandfut)

 

El partit que tancarà la jornada 20 serà d’alta volada, entre FC Ordino i UE Sant Julià. A l’hora de saltar sobre la gespa, tots dos equips sabran ja què hauran fet els seus rivals directes, i per tant, què necessiten per mantenir viu l’objectiu de la temporada. Els ordinencs, volen els 3 punts per continuar en la lluita per la salvació, mentre que els lauredians busquen el seu lloc entre els 4 millors equips de la Lliga Multisegur Assegurances.

PUBLICITAT
PUBLICITAT