PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Karate Xavi Andorra entrega 800 euros solidaris a l’Associació de Dones d’Andorra

L'entitat prepara un 2022 ple d'activitats per celebrar l'aniversari de dos dels seus clubs

Per El Periòdic

Una foto de família durant una de les masterclass de defensa personal.
Una foto de família durant una de les masterclass de defensa personal. | Karate Xavi Andorra

El 2022 és un any d’aniversari pel Karate Xavi Andorra. Per una banda, el Club Karate Xavi Herver d’Ordino compleix 10 anys, mentre que el Club Karate Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany en fa 25. Amb aquest context, els dos clubs tenen previstes per a tot aquest any diferents activitats per celebrar-ho, i totes elles solidàries.

Els dos primers actes han estat dues MasterClass de Defensa Personal Femenina Solidàries en benefici de l’Associació de Dones d’Andorra, sent ambdós a càrrec del director tècnic de les dues entitats, Xavier Herver. La primera es va dur a terme el passat dimarts, dia 8 de març, coincidint amb el dia internacional de la dona, tenint lloc a l’Andorra Congrés Centre de la parròquia d’Ordino. La segona es va fer el passat dimarts dia 15 de març a la Sala Actes del Prat del Roure de la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Des de les 20.00 hores fins a les 22.00 hores, un total de 42 dones a Ordino i 38 a Escaldes-Engordany van aprendre conceptes bàsics d’autodefensa. «Dues hores per gaudir amb una activitat que persegueix l’objectiu de poder-les ajudar en situacions difícils de la vida diària», es va declarar des de l'organització. Els clubs van decidir donar un total de 10 euros per cada persona que participés en aquestes dues activitats, fent que el total recaptat hagi estat de 800 euros. «Aquests diners els destinarem en els pròxims dies a l’Associació de Dones d’Andorra, i volem fer públic el nostre agraïment als Comuns d’Ordino i Escaldes-Engordany per la col·laboració i suport en l’organització dels dos esdeveniments».

PUBLICITAT
PUBLICITAT