Bons resultats per al Club Artística Serradells a França

L'organització va atorgar al club un reconeixement per l'actitud, l'energia i l'actuació de les gimnastes andorranes

Un instant de la competició.
Un instant de la competició. | Club Artística Serradells

El Club Artística Serradells va disputar la Competició Interdepartamental per equips de la categoria Federal A a Flavin (França). El club de la capital s’havia classificat amb els tres grups per a la segona fase del torneig, i va obtenir uns grans resultats.

L’equip de la categoria de més de 10 anys va quedar 6è amb Ona Betrian, Marta Valero, Júlia Vilanova i Lucia Martínez. D’altra banda, en 12-15 anys es va assolir la 8a posició. Mar Sousa, Júlia Noguer, Eugénie Ponsolle i Ainhoa Escabias van fer un gran paper, mentre que en 10-13 anys, l’equip va quedar 7è, amb Maïana Alvez, Naroa Perez, Clàudia Soldevila i Leire Soares com a protagonistes. L'organització de l'esdeveniment va atorgar al club un reconeixement per l'actitud, l'energia i l'actuació de les gimnastes andorranes.