PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Podi austríac en la disciplina de supergegant de la Copa d’Europa

Christina Ager es proclama campiona, seguida d’Elisabeth Reisinger i Franziska Gritsch

Per El Periòdic

Ager, Reisinger i Gritsch, al podi del supergegant femení, ahir.
Ager, Reisinger i Gritsch, al podi del supergegant femení, ahir. | Eric Rossell

La base de la pista Àliga d’El Tarter va ser ahir l’escenari de l’entrega de premis de la classificació general de supergegant femení de la Copa d’Europa d’esquí alpí. L’austríaca Christina Ager es va proclamar campiona de la disciplina, seguida de les també austríaques Elisabeth Reisinger i Franziska Gritsch. Amb aquesta tercera posició, Gritsch referma així el seu lideratge en la classificació general.


El lliurament de premis es va fer sense disputar-se la darrera de les proves del circuit, que havia de tenir lloc a la pista Àliga de Grandvalira ahir al matí, i que va ser, finalment, anul·lada a causa de les condicions meteorològiques. La vencedora de la modalitat, Christina Ager, va lamentar que el temps «no hagi permès disputar la prova», però es va mostrar «feliç pel resultat», sobretot després d’uns anys difícils a causa de les lesions.


El calendari de competicions a Grandvalira continuarà avui, si les condicions de la pista ho permeten, amb la celebració de la prova de supergegant masculí. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT