PUBLICITAT

Aixàs: «Sembla que hem vingut aquí a fer de 'mariachis'»

  • Peñarroya es mossega la llengua contra els árbitres «perquè ens els tornarem a trobar»
RAFA MORA
LOGRONYO (enviat especial)

Periodic
El River, unit al final del partit, amb els jugadors molt afectats per la derrota. Foto: TONY LARA (enviat especial)

El president Gorka Aixàs estava indignat. La prova: «Sembla que hem vingut aquí a fer de ‘mariachis'». Però el malestar dels jugadors i del cos tècnic era encara més gran, tot i que, alhora de fer una declaració pública, el tècnic Joan Peñarroya es va voler mossegar la llengua. ¿Per què? «Perquè a aquests àrbitres ens els tornarem a trobar», va dir.

L'entrenador va parlar dels tres quarts de partit «molt bons»del seu equip, de què els seus jugadors no van saber «matar el matx en el seu moment», i a les preguntes dels periodistes tot era diplomàcia. Al final, però, li va sortir la veritat: «Jugues fora de casa, està tot el montatge com està, treballes dur però al final ja saps què passa». «Som l'Andorra, som d'un altre país, hem de saber qui som i els àrbitres han fet el que han cregut». «Al final hi han hagut situacions que ho han decidit tot». «El Clavijo ha guanyat però a mi m'agrada competir i que em deixin competir». «Si tinguéssim amics com aquests no perdríem més partits». Clar com l'aigua.

La claredat màxima és llegia entre línies en un Peñarroya enfonsat per la situació, com ho estava el director general Francesc Solana, el president Aixàs o el mateix Manel Blasi, secretari d'Estat d'Esports, desplaçat ahir a Logronyo per presenciar la Copa: «No vull parlar dels àrbitres, però al final hi han hagut coses que... en fi».

I del partit, autocrítica de l'entrenador i també l'enhorabona als seus jugadors: «Hem fet un partit molt bo. Utlitzarem aquest matx per continuar fent passes endavant, estic molt content per l'esforç de tots els jugadors, per ser l'equip que hem demostrat ser». I d'aquí a l'autobús, amb cara de que t'han robat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT