El MoraBanc es refà de la derrota a Múrcia i supera el Turk Telekom

Els de David Eudal consoliden les opcions de jugar a casa la ronda de vuitens de final

Per Albert Belis

Mcintyre amb la pilota, en una jugada del partit d’ahir a Ankara.
Mcintyre amb la pilota, en una jugada del partit d’ahir a Ankara. | Turk Telekom

El MoraBanc Andorra va aconseguir refer-se de la contundent derrota contra l’UCAM Múrcia del cap de setmana passat a la Lliga Endesa en superar ahir el Turk Telekom Ankara (76-83) en partit de la fase regular de l’Eurocup. D’aquesta manera, els andorrans mantenen, a falta de tres jornades, les opcions intactes de quedar entre els quatre primers classificats i tenir a favor el factor pista en la primera ronda dels playoffs en la competició europea. El partit va ser molt igualat durant els 40 minuts, tot i que el MoraBanc va anar al davant la majoria del temps. En els darrers minuts, els homes de David Eudal van fer l’estirada definitiva per endur-se el partit, encara que els darrers segons es van fer llargs i es van complicar la victòria, que tot i això no va perillar.

Només començar el partit, ja es va veure de seguida que les coses no anirien com a Múrcia, ja que els andorrans van mostrar una millor cara des del salt inicial, sent el marge més ampli a favor del MoraBanc de cinc punts durant els primers vint minuts. De fet, es va arribar a la mitja part amb un 40-43, tres amunt, gràcies a un triple al darrer segon de Codi Miller-McIntyre, que juntament amb Moussa Diagne van ser els dos jugadors més destacats, amb vuit punts cadascun, d’aquest primer període.

En la segona part, de seguida l’Andorra va agafar un avantatge de deu punts (41-51), tot i que després es va estar més de cinc minuts sense anotar i va prendre tot l’aconseguit en els primers minuts. Dues cistelles d’Oriol Paulí van deixar quatre punts de marge per als andorrans al final del tercer quart (58-62). El darrer quart va començar amb els turcs per davant en el marcador, després d’una pèrdua de pilota visitant, però els andorrans es van recuperar amb un parcial de 4-17. En aquesta part del partit, Arteaga va estar encertat a la pintura, amb 13 punts, i va ajudar en la victòria final.