PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc afronta la visita a Ankara amb un ull posat a l’ACB

Els de David Edual encaren la recta final amb l’opció d’acabar entre els quatre primers

Per Albert Belis

El MoraBanc es va endur una contundent derrota a Múrcia.
El MoraBanc es va endur una contundent derrota a Múrcia. | MoraBanc

Després de la desfeta a Múrcia en el darrer enfrontament de la Lliga Endesa, que ha situat el MoraBanc Andorra en una situació compromesa, els andorrans afronten avui un nou partit de la temporada regular de l’Eurocup a Turquia, davant el Turk Telekom Ankara (18.00 hores, Ankara Spor Salonu). Els homes de David Eudal caminen amb decisió en la competició europea, a diferència de l’ACB, amb 8 victòries i 6 derrotes a la temporada regular, i encaren la recta final amb aspiracions d’acabar entre els quatre primers i jugar la primera ronda dels playoffs a casa.

«Hem de separar les competicions, Europa és Europa i l’ACB és l’ACB, ja que està clar que en una estem molt bé i en l’altra no, i això no significa que a l’Eurocup no hi hagi bons equips, que n’hi ha, però les sensacions i la confiança són diferents», va afirmar abans de marxar cap a Turquia el segon entrenador del MoraBanc, Paco Vázquez. 

«Jugarem en una pista on és molt difícil guanyar, com ho demostra el fet que només el Joventut ho ha aconseguit», va recordar, perquè l’equip turc «juga al voltant dels jugadors nord-americans, que són molt bons i, a més, compten amb jugadors turcs que tenen experiència». Vázquez va afegir que «hem d’intentar donar el màxim, tot i que les nostres urgències estiguin centrades en la Lliga ACB», així que «hem d’anar allà amb l’objectiu de millorar i competir el millor possible».

Un dels jugadors més en forma de la plantilla, Oriol Paulí, va afirmar sobre l’enfrontament d’Eurocup d’avui que «tots els partits ens van bé per millorar com a equip, tot i que estaria molt bé tenir temps per entrenar, ja que tenim el cap en el partit de dissabte de Lliga Endesa, perquè sabem que la situació en aquesta competició no és fàcil», va reconèixer. Segons l’aler català, «el partit davant els turcs serà difícil, ho sabem i anem amb la intenció de competir-lo el millor possible», va sentenciar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT