PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca aconseguir la primera posició davant el Linares

Els homes d’Eder Sarabia recuperen el partit pendent amb l’objectiu de superar l’Albacete a la classificació

Per Albert Belis

Una jugada del partit de dissabte contra el Barça B, a l’Estadi Nacional.
Una jugada del partit de dissabte contra el Barça B, a l’Estadi Nacional. | FC Andorra

L’FC Andorra continua el frec a frec amb l’Albacete i el Vila-real B per aconseguir el primer lloc de la classificació del grup II de la Primera RFEF. Els tricolor encaren un viatge llarg amb dos partits fora de casa aquesta setmana. El primer d’ells, ajornat de la jornada 24, avui davant el Linares Deportivo (20.30 hores, estadi de Linarejos), pot suposar el liderat per als homes d’Eder Sarabia, ja que amb una victòria superarien l’Albacete, perquè els manxecs no han de jugar. La setmana s’acabarà diumenge al migdia (12.00 hores) al camp de l’Atlètic Balears, en partit de la jornada 28. L’entrenador s’ha endut tota la plantilla per a aquest doble enfrontament, fins i tot a Carlos Martínez, que tornarà a jugar previsiblement diumenge.

Amb les bones sensacions que va deixar l’equip dissabte passat contra el Barça B, tot i el patiment final dels homes d’Eder Sarabia, els tricolor afronten el partit contra el Linares amb optimisme. «És bonic veure que la gent hi creu i que té il·lusió, però hem de saber mantenir l’estabilitat, i quan vinguin moments difícils, ja no per una derrota sinó enmig d’un partit en què el rival et pot superar, saber-ho portar, i també quan et surten les coses hem de saber ser humils i tenir els peus a terra, tenir clar que la competició és molt dura i qualsevol equip et pot guanyar, així que no veig ni relaxació ni eufòria, sinó il·lusió i convicció», va assegurar el tècnic tricolor.

Sobre les possibilitats d’ascens de categoria, Sarabia va recordar que el primer objectiu de la temporada ja s’ha aconseguit, que és mantenir la categoria, així com la xifra de 50 punts. «Hi ha molts aspirants, de manera que ens hem de centrar en el joc cada partit», va demanar.

Pel que fa al rival, l’entrenador basc el va qualificar de «dur» i amb «solidesa defensiva», que «té les coses clares», perquè «fa molt bé tot el que proposa». A més, «tenen tres o quatre jugadors que estan força inspirats», i per això «haurem d’oferir la nostra millor versió».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT