PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’UdA programa 16 sessions informatives per a estudiants

Les xerrades es faran en quatre sèries alternant la modalitat presencial i virtual

Per El Periòdic

Una de les xerrades presencials.
Una de les xerrades presencials. | El Periòdic

Amb motiu de l’inici del període de preinscripcions per al próxim curs acadèmic 2022-2023, la Universitat d’Andorra (UdA) ha programat un total de 16 sessions informatives adreçades als futurs estudiants i a les seves famílies per presentar-los el funcionament i les característiques de l’oferta d’estudis universitaris. Es tracta de sessions temàtiques dedicades als quatre àmbits d’estudis en què l’UdA ofereix formacions reglades presencials: educació, informàtica, infermeria i empresa. Les coordinadores d’aquests àmbits hi presentaran amb detall els plans d’estudi, les sortides professionals i acadèmiques de cada una de les carreres, i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

Enguany s’han organitzat quatre sèries de sessions informatives, de dilluns a dijous a les 19.00 hores, alternant setmanes en modalitat presencial i setmanes en modalitat virtual per donar l’oportunitat a tothom de poder informar-se. La primera sèrie tindrà lloc presencialment la setmana del 28 de març, i el format es repetirà la setmana del 23 de maig. En modalitat virtual, les sessions informatives se celebraran la setmana del 4 d’abril i la setmana del 30 de maig.

Així, els dilluns tindran lloc les sessions informatives sobre el bàtxelor en Ciències de l’Educació i el màster en Educació, els dimarts sobre informàtica, els dimecres sobre infermeria i els dijous sobre el bàtxelor en Administració d’Empreses i el Diploma Professional Avançat en Administració i finances. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT