PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno fa el millor temps als entrenaments de l’europeu

L’andorrana para el cronòmetre a 1:15,08 seguida per l’austríaca Maier (+0,89)

Per El Periòdic

Cande Moreno a la prova de l’europeu.
Cande Moreno a la prova de l’europeu. | Oriol Molas

L’esquiadora andorrana Cande Moreno va assolir el millor temps als primers entrenaments de descens de la primera jornada de les Finals de la Copa d’Europa d’Esquí Alpí del sector El Tarter de Grandvalira. Segons va informar la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) en un comunicat, l’esquiadora va assolir un temps d’1:15,08, seguida per l’austríaca Sabrina Maier (+0,89) i de la francesa Anouck Errard (+1,08).

A més a més, van manifestar que  Moreno es va mostrar visiblement satisfeta amb el resultat obtingut a la primera presa de contacte de la competició, tot afirmant que «els entrenaments sempre són importants per tenir les primeres sensacions a la pista, i més tenint en compte que no m’ha estat possible entrenar durant els dies previs». De la mateixa manera, l’andorrana va reconèixer que «he tingut molt bones sensacions a la neu, malgrat que la visibilitat no era la millor que podíem esperar», i va afegir que s’ha notat molt «còmoda als esquís», tot i que va concloure que «encara puc afinar algunes parts del traçat per retallar segons al cronòmetre».

La participació andorrana als entrenaments oficials de descens es va completar amb la 49a posició de Jordina Caminal, i amb la 59a posició de Jessica Nuñez. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT