PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’FC Andorra rep el Barça B amb el liderat en joc

Si els tricolor guanyen i l’Albacete perd, encapçalarien la classificació

Per Albert Belis

El tècnic Eder Sarabia torna a la banqueta després de la sanció.
El tècnic Eder Sarabia torna a la banqueta després de la sanció. | FC Andorra

L’FC Andorra rep avui (17.00 hores, Estadi Nacional) el Barça B en un partit amb el liderat en joc, a l’espera del resultat de l’Albacete (juga diumenge al migdia), el primer classificat dos punts per sobre dels tricolor, amb un partit menys. «Estem en un bon moment i, en canvi, ells [Barça B] no arriben precisament en la seva millor versió, tot i que tenen molta capacitat individual», va afirmar el tècnic Eder Sarabia, que avui torna a la banqueta després de complir dos partits de sanció. «Presentem dos models similars, així que el que tingui la pilota i domini la situació tindrà més opcions d’endur-se l’enfrontament», va afegir en referència al rival d’avui, el filial blaugrana.

El duel donarà el tret de sortida a una setmana de bogeria, perquè als d’Eder Sarabia els hi esperen uns dies d’allò més atrafegats, amb la visita del segon equip de l’FC Barcelona, la recuperació del partit ajornat a Linares i el complicadíssim desplaçament a Mallorca per enfrontar-se a l’Atlètic Balears. Pel partit d’avui, els tricolor només comptaran amb la baixa de Carlos Martínez.

L’entrenador de l’FC Andorra s’enfrontarà al seu antic club, el Barça, on va ser segon entrenador del primer equip. Per aquest motiu, el tècnic basc va recordar ahir durant la roda de premsa prèvia al partit que coneix bona part de la plantilla del rival d’avui. A més, «per Andorra l’enfrontament tindrà un significat especial, ja que aquí hi ha molta gent que és culer, així que haurem de gestionar la il·lusió que genera aquest partit; crec que serà una festa molt bonica per al públic que ens vingui a veure, que espero que sigui molt nombrós», va demanar.

Precisament un dels punts forts del Barça B és la qualitat individual dels integrants de la plantilla, alguns dels quals han jugat amb el primer equip del Barça aquests darrers mesos, sobretot abans que el club reforcés l’equip al mercat d’hivern. Així doncs, els tricolor s’hauran d’esmerçar més del que és habitual en la defensa. «No som un equip que defensi enrere, sinó que ho fem més pressionant a dalt, però avui potser haurem de defensar més cops replegats a baix; ara bé, no em preocupa perquè darrerament hem millorat en aquesta faceta del joc», va aclarir.

Durant la compareixença prèvia al partit, Eder Sarabia va recordar que ha hagut de complir dos partits de sanció i que, per això, ha hagut de veure els partits des de la graderia. Sobre aquest fet, va reconèixer que des d’aquesta posició també se n’aprèn. Tot i això, «estic amb moltes ganes de tornar a estar a prop de la gespa», va assegurar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT