PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Flamenc de prestigi de la mà de Mayte Martín a Sant Julià

La cita serà el 17 de març vinent al Centre cultural i de congressos lauredià

Per El Periòdic

Cartell del concert.
Cartell del concert. | L. F.

‘Verde que te quiero verde-Laurèdia Flamenca’. Així s’anomenen els cicles de flamenc que van començar l’any passat a Sant Julià de Lòria i que segueixen aquest 2022. La propera cita és el 17 de març amb el recital Flamenc íntim de Mayte Martín al Centre cultural i de congressos lauredià. Martín és la ‘cantaora’ catalana més reconeguda internacionalment. La seva trajectòria es desenvolupa en el flamenc, però també en altres estils musicals com els boleros. Acaba de ser atorgada pel ministeri de Cultura d’Espanya amb la medalla d’or al mèrit en les belles arts 2021. Un reconeixement que en altres anys s’ha atorgat a altres artistes com Antoni Tàpies, Narciso Yepes, Montserrat Caballé, Salvador Dalí, o Placido Domingo.

En la seva trajectòria destaquen peces com la seva personal versió de 'Procuro olvidarte', 'S.O.S' o el seu treball 'Free Boleros' el 1996 amb Tete Montoliu. La darrera actuació de Mayte Martin a Andorra va ser el 2009 al programa del Festival Internacional Narsico Yepes a l’Auditori Nacional i juntament amb les germanes Labèque. En el recital de flamenc del pròxim 17 de març, el públic podrà gaudir d’un recorregut pels diferents estils del cant flamenc, i Martin estarà acompanya pel guitarrista de Jerez, José Galvez.

Les entrades ja estan a la venda per tots els aficionats del gènere. Una promoció especial es du a terme juntament amb el centre comercial illa Carlemany, on es poden comprar les entrades a un preu especial i reduït de 17 euros. Aquest cicle de flamenc del mes de març és l’avantsala de la segona edició del festival de flamenc que aquest any es desenvoluparà entre el 7 i el 16 d’octubre d’aquest any. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT