PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús acaba els tests de MotoE a Jerez «amb bones sensacions»

L’andorrà pateix alguns entrebancs, però finalitza una jornada marcada per la pluja

Per El Periòdic

Cardelús durant les últimes sessions d’entrenaments a Jerez.
Cardelús durant les últimes sessions d’entrenaments a Jerez. | Cardelús Racing Team

La tercera i última jornada del test de MotoE del Circuit de Jerez, no va ser del tot tranquil·la per Xavi Cardelús, que només va sortir a la pista en la tercera i última de les sessions d’entrenament. A la sessió del matí d’ahir, la pista estava molla, i la majoria de pilots van desistir de sortir a entrenar perquè ja van fer la segona sessió del dimarts amb aigua.

Minuts abans de començar aquest segon entrenament, quan l’andorrà estava a punt per pujar a la seva Enèrgica, va esclatar un dels neumàtics i, per precaució i fins a saber el que havia passat, l’equip i el pilot van decidir no rodar. Finalment, sí que va sortir a la tercera i última sessió del dia, tot i que ho va fer amb els neumàtics de la passada temporada, i malgrat aquesta circumstància va aconseguir mantenir-se entre els sis primers.


«Avui ha estat un dia un pèl complicat per les circumstàncies. Malgrat això, el balanç d’aquest test és molt positiu perquè he recuperat sensacions sobre la moto elèctrica. Deixo Jerez satisfet i amb bones expectatives de cara a la Copa del Món», va declarar Cardelús. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT