PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Viatges a meitat de preu fins a Barcelona pels usuaris d’Aufare

El descompte s’aplicarà, també, als familiars i representants legals dels membres de la fundació

Per El Periòdic

Els representants d’Autocars Nadal i d’Aufare després de la signatura del conveni.
Els representants d’Autocars Nadal i d’Aufare després de la signatura del conveni. | ST

L’Associació d’Usuaris, Familiars i Representants Legals de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (Aufare) i Autocars Nadal van signar ahir un conveni pel qual els associats a l’entitat gaudiran d’un 50% de descompte en els trajectes Andorra la Vella-Barcelona amb DirectBus, tant d’anada com de tornada.
El descompte s’aplicarà tant a l’usuari d’Aufare com al seu acompanyant. L’entitat lliurarà als usuaris que així ho desitgin una targeta que hauran de presentar a les taquilles d’Autocars Nadal a l’Estació Nacional d’Autobusos per beneficiar-se de la reducció de preu. Tot i això, no s’aplicaran descomptes als bitllets comprats a les taquilles de l’estació de Sants de Barcelona ni pel web.

Durant l’acte de signatura, la presidenta d’Aufare, Àngels Colell, va  assenyalar que des de l’entitat «volem donar les gràcies a Autocars Nadal per fer-nos partícips d’aquesta iniciativa». A més, va afegir que «pensem que aquest conveni afavoreix els nostres associats i els seus familiars i representants legals, que sovint s’han de traslladar a Barcelona per motius mèdics, i també podria animar-los a desplaçar-s’hi per oci».
Al seu torn, Colell va explicar que «per a gaudir d’aquest descompte només cal fer-se soci d’Aufare» i que poden fer-se’n «els familiars i representants legals de les persones ateses en algun programa de la fundació, així com els mateixos usuaris que compleixin els requisits que marquen els estatuts de l’Associació».

Per la seva banda, el director general d’Autocars Nadal, Bartumeu Gabriel, va exposar que «som una companyia sòlidament lligada al teixit social del país i aporta molta satisfacció posar un granet de sorra en tot allò que permeti generar valor i liderar canvis en diferents àmbits de la societat». Aquest acord es va començar a preparar el 2020, però les negociacions van acabar aturades per la pandèmia i el consegüent confinament. Finalment, s’han reprès les converses i s’ha pogut posar en marxa la iniciativa, per a satisfacció de les dues parts. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT