PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ana Muñoz es converteix en la nova presidenta d’Autea

La junta directiva només va rebre una candidatura per a la renovació

Per El Periòdic

La nova presidenta d’Autea.
La nova presidenta d’Autea. | Autea

L’Associació del transtorn de l’espectre de l’autisme d’Andorra (Autea) va celebrar el dilluns a la tarda i en format en línia, l’Assemblea General 2022, en què va quedar aprovada l’única candidatura presentada per a la renovació de la seva junta directiva. Així, Ana Muñoz, fins ara vocal de la junta, ha agafat el relleu com a nova presidenta de l’associació, segons van informar a través d’un comunicat. L’acompanyaran una majoria de membres de la junta com Laura Vidal, com a vicepresidenta primera; Inés Martí, com a vicepresidenta segona; Carolina Pastor que segueix com a secretària de la junta; i Joan Giró, Pedro Alberca, Montse Llampayas, Cristina Yàñez, Núria March, Anna Salas, Pau Gomes i Naima Qaisar com a vocals. 

Es tracta, doncs, d’una junta continuista, que continuarà treballant en les iniciatives i programes que des de l’associació s’estan desenvolupant i que en alguns casos s’han d’acabar de consolidar.

L’associació del trastorn de l’espectre de l’autisme d’Andorra és una entitat sense ànim de lucre què es va crear l’any 2006 per un grup de famílies, per treballar en la divulgació del trastorn, la defensa i la gestió dels drets i interessos legítims de les persones amb TEA d’Andorra i de les seves famílies. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT