PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les entrades pel Concret de la Constitució ja estan a la venda

Enguany, l’actuació serà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu del concert de la Fundació ONCA amb motiu del dia de la Constitució el 14 de març del 2021.
Imatge d’arxiu del concert de la Fundació ONCA amb motiu del dia de la Constitució el 14 de març del 2021. | Arxiu ANA

Les entrades pel tradicional Concert de la Constitució organitzat per la Fundació ONCA, emparada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, ja estan a la venda des d’ahir a través de la pàgina web www.onca.ad, les quals tindran un cost de cinc euros cadascuna, segons van informar en un comunicat. A més, l’actuació d’enguany tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el dilluns 14 de març a les 12.00 hores. 

El Concert de la Constitució tindrà la música tradicional i popular andorrana com a protagonista. Sota el títol Passat, present i futur: passió per la tradició, es podrà escoltar l’estrena de les Variacions d’Albert Gumí sobre la Marxa del Consell d’Enric Marfany i Bons (1871-1942) i l’estrena de la Suite andorrana per a piano i orquestra de corda d’Enric Bartumeu (1992). D’altra banda, també es podrà escoltar al Centre de Congressos de la capital l’adaptació per a cordes de David Sanz de Joan Roure sobre les Tres sardanes i l’adaptació per a cordes d’Albert Gumí d’Enric Marfany i Gosset titulat els Tres motets. 

Albert Gumí serà el director que dirigirà l’orquestra de l’ONCA i de la Jonca, mentre que Gabriel Coll serà l’encarregat del concertino i Enric Bartumeu farà de solista al piano. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT