PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra Mountain Music clou amb un 80% d’entrades venudes

Budzaku remarca que els objectius del festival musical «s’han assolit»

Per El Periòdic

El concert de Timmy Trumpet.
El concert de Timmy Trumpet. | ANA/A.S.

L’Andorra Mountain Music clou amb un balanç positiu tenint en compte les circumstàncies que han provocat diferents canvis en el festival com la pandèmia o el conflicte bèl·lic a Ucraïna, que ha obligat a finalitzar aquesta edició sense el darrer concert de Dimitri Vegas & Like Mike que estava previst pel proper dissabte. Així ho va manifestar el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, qui va remarcar que els objectius del festival s’han assolit. De fet, en el concert de Martin Garrix hi va haver un sold out i els dos darrers concerts, tant el de Dj Tiësto com el de Timmy Trumpet van acabar amb un 80% d’assistents.

Budzaku va recordar que el festival va començar l’estiu passat per tenir un atractiu turístic durant aquella època de l’any. «Aquest cop es fa l’hivern perquè a l’estiu tenim el Cirque du Soleil», que va remarcar que és el principal espectacle que té Andorra i que al juliol retorna. Tot i així, l’Andorra Moutain Music agrada i tot apunta que té la continuïtat assegurada. «Aquest Andorra Mountain Music s’ha fet per consolidar-nos com un ressort d’esquí mundial» i el festival pot conviure amb el Cirque du Soleil, va manifestar Budzaku, afegint que ara cal veure en quina temporada es pot encabir. «L’únic definitiu és que al juliol és impossible tenir l’Andorra Mountain Music perquè tenim el Cirque du Soleil», que porta el 80% de les persones que venen a Andorra a l’estiu, va recordar.

Pel que fa a la pròxima ubicació del circ, el director general d’Andorra Turisme tampoc va voler avançar esdeveniments, però va comentar que el Comú d’Andorra la Vella és un gran soci. «El lloc és l’últim, honestament», va manifestar, i va afegir que queda molt de temps per mirar-ho. En aquest sentit, va declarar que l’objectiu era arribar a aquest 80% del Mountain Music perquè així ja es pot considerar que el festival és un èxit, segons van informar des de l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT