PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC vol materialitzar la primera posició a la lliga

Les andorranes reben el Cornellà en la recta final del campionat

Per El Periòdic

El VPC la passada jornada.
El VPC la passada jornada. | VPC Andorra Rugby XV

El VPC sènior femení no pot estar millor, i les tricolor volen acabar de materialitzar el títol d’aquesta Primera Catalana, però per a aconseguir-ho abans s’hauran de mesurar al Cruc-Cornellà avui, a partir de les 17.00 hores a l’Estadi Nacional.


Aquesta serà la primera pedra per a les jugadores dirigides per Dani Raya en una temporada que encara la seva recta final. Al VPC tan sols li quedaria aquest duel i un altre, davant el CEU, abans de disputar les semifinals i la final del campionat.


No obstant això, Raya va ser clar: «Aquest és un partit trampa». Les andorranes es veuran les cares amb les últimes classificades avui dia, i és per això que «vindran sense res a perdre i nosaltres ens ho hem de prendre de la millor manera possible», va declarar el tècnic mentre afegia que «estem treballant en els aspectes claus d’aquest partit, fent incís en la defensa, ja que penso que és l’aspecte que més ens caracteritza».


A la gespa de l’Estadi Nacional, tal com va explicar Raya, es podran veure rotacions de jugadores vist el tram final de lliga, i per la qual cosa les jugadores que no han pogut gaudir de tants minuts tindran una oportunitat per poder demostrar i assegurar la primera plaça matemàticament. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT