PUBLICITAT

Torna la Lliga amb l'última jornada i prova de foc de l'Andorra a Borges

  • El CVA i el Cevalls tenen cap de setmana de descans i el futbol omple la jornada d'avui
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una acció de joc del Lusitans-Escale de fa dues setmanes a Aixovall Foto: ORIOL LLAURADÓ

El Club Vòlei Andorra i l'AHC Cevalls tenen descans en les respectives lligues aquest cap de setmana i en contrapartida torna la competició domèstica al Principat després d'una setmana de pausa, amb els partits corresponents a l'última jornada de la fase regular.

LUSITANS-PIDASA A PRIMERA / A Primera, a banda de que ja s'ha fet el sorteig del play-off per al títol, encara pot variar de manera significativa la classificació. Lusitans la posa suma 32 punts, per 31 del Matecosa Sant Julià i 30 del Pidasa Santa Coloma. En aquest sentit hi haurà un partit tan determinant com els que ens esperen a partir de la setmana que ve: Lusitans-Pidasa, a les quatre de la tarda a Aixovall. El camp d'esports lauredià acollirà l'Escale Santa Coloma-Gestions JR Principat al migdia per començar la jornada i la tancaran el Bar la Fira d'Andorra Casa Benfica-Construccions Modernes Inter d'Escaldes a les sis de la tarda. I a Alàs el partit d'avui de les dotze serà el Matecosa Sant Julià-Encamp.

A SEGONA EXTREMENYA-RANGER'S / I en la Segona avui també hi han duels trascendentals com el Desigual Extremenya-Construccions Buiques Ranger's (20.00 hores) en la lluita per l'ascens. Completen la jornada la Massana-Atlètic Escaldes (15.00 hores) i Gestions JR Principat B-Penya Encarnada (14.00). El líder –que no pot pujar–, el Lusitans B i el tercer, el Pidasa B, van jugar ahir a la nit davant Q Esports Jenlai i Engordany, respectivament amb resultats per determinar.

SENSE MARC PUJOL / I l'Andorra, sense Marc Pujol, buscarà els tres punts en un partit clau en la lluita per l'ascens al camp del cinquè, el Borges Blanques, que ha entrat en una dinàmica de resultats positiva, amb 19 dels darrers 24 punts. L'Andorra, però, porta set partits sense perdre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT