PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Equador de l’ultima volta de la fase regular amb tot en l'aire

Arriba la primera de les quatre jornades que falten abans de fer front al tram decisiu de la temporada

Per El Periòdic

El migcampista de l'Engordany Daikha intenta sortir amb la pilota de la pressió de Jordi Rubio i Gallego de l'Inter, en un duel que es repetirà demà.
El migcampista de l'Engordany Daikha intenta sortir amb la pilota de la pressió de Jordi Rubio i Gallego de l'Inter, en un duel que es repetirà demà. | Xavi Miró / FAF

Arribem a l'equador de la tercera i última volta de la fase regular. La Lliga Multisegur està en la seva recta final i tot està per definir a la classificació. A la part alta són 5 equips per 4 places. Al descens, 3 per 2. Ningú té res garantit i cada setmana hi ha algun resultat que revoluciona la classificació. Tornarà a passar aquest diumenge?

 

FC SANTA COLOMA – FC ORDINO (11.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

La divuitena jornada de competició començarà amb un plat fort. Serà el duel entre el FC Santa Coloma i el FC Ordino. Els colomencs arriben després de sumar el primer triomf en les últimes 4 jornades, i instal·lats a la cinquena plaça, tot i que a només dos punts de la meitat alta. Un lloc per sota, els ordinencs, que si guanyen, s’aproparien a 6 punts del seu rival d’aquesta setmana, i farien un pas més cap a la salvació. Dos equips que necessiten els punts obligatòriament per mantenir intactes les opcions d’assolir l’objectiu de la temporada.

 

Andreu Ramos intenta controlar una pilota amb el cap perseguit per Martins, en l'Ordino-Santa Coloma de la jornada 11. / Xavi Miró - FAF

 

INTER CLUB ESCALDES – UE ENGORDANY (13.30h – Twitch Fedandfut)

 

Duel de molta importància per tots dos equips entre Inter Club Escaldes i UE Engordany. Un derbi que pot decidir el futur més immediat dels dos equips escaldencs. L’Inter arriba líder, però havent encaixat en l’última jornada la segona derrota de la temporada. En canvi, l’Engordany, que ja no té opcions matemàtiques d’arribar al play-off pel títol, vol assolir la permanència, de la que el separen 5 punts. Ara, ocupa zona de promoció.

 

El migcampista de l'Engordany Daikha intenta sortir amb la pilota de la pressió de Jordi Rubio i Gallego de l'Inter, en un duel que es repetirà demà. / Xavi Miró - FAF

 

UE SANT JULIÀ – CE CARROI (16.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

Dos equips que també necessiten els punts són la UE Sant Julià i el CE Carroi, tot i que per objectius diferents. Els lauredians arriben a la cita en tercera posició, a 5 punts del líder i a 2 d’Europa. L’equip necessita els 3 punts, i ja sabrà què haurà fet el líder de la categoria. En canvi, el Carroi tanca la classificació i està a 10 punts de la zona de promoció i ja coneixerà el resultat de l’Engordany, així que en el pitjor dels casos, podria arrencar el partit a 13 punts de la zona que dona dret a continuar lluitant per salvar la categoria.

 

ATLÈTIC CLUB ESCALDES – UE SANTA COLOMA (18.30h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira 93.3 fm)

 

L’únic partit que enfrontarà dos equips situats a la meitat alta de la classificació serà el que disputaran l’Atlètic Club Escaldes i la UE Santa Coloma. Els escaldencs són hores d’ara segons a la classificació, a 3 punts del lideratge i en zona europea. Pels de Bori Moreno, que ja coneixeran el resultat de l’Inter serà una final. Igual que per a la UE Santa Coloma, que ocupa la 4a posició, marcant el play-off pel títol, però que segons els resultats de la jornada, podria arrancar el duel a la meitat inferior. Per ara són dues victòries consecutives pels colomencs, que busquen apropar-se a Europa i al títol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT