PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els karatekes tricolor, cap al Campionat de Madrid Infantil

Tots cinc competidors participen en la modalitat Kumite

Per El Periòdic

Domingues en un entrenament.
Domingues en un entrenament. | Karate Xavi Andorra

La localitat d’Arganda del Rei (Madrid) acull el campionat de Madrid Infantil, organitzat per la Federació Madrilenya de Karate, i que dona accés a les places per poder disputar el Campionat d’Espanya Infantil. El Karate Xavi Andorra participarà amb un total de cinc competidors, i tots ells prendran part en la modalitat de Kumite (combat).


En la jornada de demà tindran el seu debut Aina Padilla (Club Karate Fudo-Shin), que competirà en la categoria juvenil femenina -37 kg; Michelle Villalonga (Club Karate Jion), que competirà en la categoria juvenil femenina +52 kg; i Laura Gonzalez (Club Karate Fudo-Shin), que també ho farà en la categoria juvenil femenina +52 kg.


Pel que fa a la jornada del diumenge serà el torn per al competidor Paulo Domingues (Club Karate Jion), que prendrà part en la categoria juvenil masculí -36 kg, i per a Eric Marcos (Club Karate Fudo-Shin), que disputarà la seva sèrie de combats en la categoria juvenil masculí -48 kg.


D’aquesta manera, els joves karatekes andorrans segueixen la seva progressió en una competició que rebrà els millors joves esportistes en l’àmbit nacional, i que servirà per mesurar i seguir establint les bases de la formació dels tricolor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT