PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Puig repeteix 20a plaça al tercer entrenament dels Jocs

L’andorrà debuta el dissabte a la competició amb la prova de descens

Per El Periòdic

Puig durant el tercer entrenament als Jocs de Pequín.
Puig durant el tercer entrenament als Jocs de Pequín. | FAE

Els Jocs Paralímpics d’Hivern 2022, que tindran lloc a Pequí, van viure ahir la tercera jornada d’entrenaments, amb Roger Puig en la línia de sortida. L’andorrà va tornar a ser 20è, la mateixa posició que ja va assolir en la jornada anterior, tot i que amb millor crono. Puig va millorar gairebé en un segon el seu temps respecte al dia anterior i, de fet, les classificacions cada vegada estan més ajustades, ja que de l’11a posició fins a la 20a estan tots al mateix segon. Tot i no estar content amb el resultat d’avui, l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) sap que millorant les errades de la baixada és possible guanyar posicions, segons es va explicar des de l’equip de l’andorrà.

 

Sense banderer

 

La cerimònia d’inauguració d’aquests Jocs Paralímpics tindrà lloc avui, però Andorra no comptarà amb cap banderer, ja que Puig romandrà a la vila olímpica descansant (és a dues hores de Pequín) perquè demà competeix en la prova de descens.

D’aquesta manera, en la cerimònia sí que estarà present la resta de l’staff tècnic que acompanya l’esquiador en aquesta competició, mentre la bandera, com que és un requisit obligatori que la porti un esportista i en aquest cas no hi participarà, hi haurà un voluntari de l’organització, com gairebé passa als darrers jocs en cas que Maeva Estevez no hagués estat classificada per a la cita.

«És una llàstima, però el descens és massa seriós per anar cansat, i a Roger [Puig] l’afecta molt no dormir les hores que toquen», van explicar des de la delegació tricolor a la Xina. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT