PUBLICITAT

Dues nominacions més per a ‘Dones d’Aigua’ de Juli Barrero

El festival ‘Ojo Indómito’ i el ‘Reel love fest’ promouen el videoclip andorrà

Per El Periòdic

Un moment del videoclip ‘Dones d’Aigua’.
Un moment del videoclip ‘Dones d’Aigua’. | El Periòdic

El videoclip Dones d’Aigua obté dues noves nominacions. El clip, enregistrat íntegrament a Andorra i que té com a protagonistes quatre actrius del país, ha estat nominat al festival internacional Ojo Indómito de Chile i al Reel love fest de Pleasent Hill, Estats Units, segons van informar en un comunicat. 

Així doncs, a banda dels dos últims nomenaments, en aquests moments la llista de certàmens internacionals on el videoclip de Dones d’Aigua ha estat nominat oficialment és: l’International Music Winter Awards de Budapest (amb tres victòries), al Rome music Awards, al Lift-Off Global Network de Londres i a l’Indian World Film Fest.

D’altra banda, cal recordar que el clip ja es va estrenar la setmana passada a través de la plataforma Enderrock i per les xarxes socials, tot i que encara falta per publicar el videoclip Plou a la Massana. Ambdós, estan dirigits per Hèctor Romance i tenen com a base dues cançons extretes del disc Líquid de Juli Barrero.

Enderrock és el principal mitjà especialitzat en música popular dels territoris de parla catalana. Així doncs, des de l’equip, estan molt agraïts de poder presentar el vídeo a través d’aquesta plataforma.

‘Plou a la Massana’
En un altre sentit, al comunicat van fer saber que al llarg dels pròxims dies o setmanes comunicaran l’estrena del videoclip Plou a la Massana, la qual també es produirà a través de la plataforma del grup Enderrock, un fet que des de l’equip van agrair l’oportunitat que suposa per a ells poder fer difusió dels seus treballs artístics a través de la seva plataforma musical. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT